2σε1 Πιεσόμετρο μπράτσου με πτυσσόμενη οθόνη και λειτουργία για ξυπνητήρι ταξιδίου

Με το VitaDock της Medisana, προβάλλετε, αποθηκεύετε, αναλύετε και εξάγετε τις προσωπικές ζωτικής σημασίας μετρήσεις σας, όπως την αρτηριακή πίεση, την γλυκόζη αίματος, τη θερμοκρασία σώματος, το βάρος σας και τη δραστηριότητά σας. Αφού εγκαταστήσετε το λογισμικό VitaDock στο PC ή στο Mac προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα, ορίζοντας εσείς τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού χρήστη σας.Έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε τα αποθηκευμένα αποτελέσματα των μετρήσεών σας από το PC ή το Mac σας στον ασφαλή online λογαριασμό σας.

Θα βρείτε ευρύ φάσμα επιλογών. Μπορείτε να έχετε τα αποτελέσματά σας σε στατιστικό διάγραμμα ή πίνακα, να τα έχετε και να τα εκτυπώσετε το πρωί ή το απόγευμα, με υπολογισμό μέσων όρων σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με πολυάριθμες δυνατότητες προβολής των δεδομένων σας στη διαδικτυακή πύλη VitaDock, με δυνατότητα συγχρονισμού δεδομένων με iPhone, iPad, iPodTouch και αρκετές Android συσκευές.

 


   PC Software   


Απαιτήσεις συστήματος. PC με σύνδεση στο Internet, με τουλάχιστον μια διαθέσιμη θύρα USB 2.0. Για υπολογιστές με Windows XP έκδοση (SP3, 32-bit), Windows Vista (SP1), Windows 7 και Windows 8.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση που λάβετε προειδοποίηση κατά την εγκατάσταση, που σας επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο λογισμικό δεν θα περάσει το Window logo Test ανγνοείστε το και συνεχίστε τη διαδικασία εγκατάστασης. Τα software προϊόντα μας είναι προσεκτικά ελεγμένα και προτείνουμε ανεπιφύλακτα την εφαρμογή τους.

download driver for Cardio Compact

download 32-Bit driver for ViFit connect Activity Tracker

download 64-Bit driver forViFit connect Activity Tracker

 


  Mac OS X software  


Απαιτήσεις του συστήματος: OS X 10.6.6 or newer, 64-Bit. Απαιτήσεις για τον συγχρονισμό των δεδομένων με iPhone®, iPad® or iPod touch®: iPod touch (Gen. 3/ Gen. 4); iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad, iPad 2, iPad Retina, iPad mini.

download MAC OS X driver for Cardio Compact

download MAC OS X driver ViFit connect Activity Tracker